Olarin ALUMNIT

olari.fi/alumnit

Kirjaudu

Etusivu

Etusivu

Olarin Akatemian Alumnit (OAA) on syksyllä 2014 Olarissa perustettu alumniyhdistys. Toiminnallaan se pyrkii edistämään entisten ja nykyisten opiskelijoiden välistä yhteisöllisyyttä ja syventämään opiskelijoiden suhdetta lukioon.

Yhdistyksen tarkoituksena on edesauttaa Olarin lukion entisten ja nykyisten opiskelijoiden välistä kollegiaalisuutta sekä luoda pysyvä side opiskelijoiden ja Olarin lukion välille. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on tukea ja kehittää Olarin lukion toimintaa sekä edistää kriittistä ajattelua ja yhteiskunnallista aktiivisuutta. Keinoja yhdistyksen tarkoituksen toteuttamiseksi pyritään ideoimaan yhdessä yhdistyksen jäsenten sekä sen sidosryhmien kanssa.

OAA pyrkii rakentamaan yhteisöllisyyttä kaikkien olarimielisten kesken. Jäseneksi voivat liittyä entisten ja nykyisten opiskelijoiden lisäksi kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet. Jos haluat jäseneksi, täytä tietosi liittymislomakkeeseen allaolevasta linkistä.

Liity alumniyhdistykseen!

Jos sinulla ei ole Google-tunnuksia, tai et jostain muusta syystä halua liittyä lomakkeen kautta, voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Alumniyhdistyksestä löytyy myös Facebookista ryhmästä "Olarin Akatemian Alumnit" . Ryhmästä löytyy tietoa siitä millaista toimintaa yhdistys tarjoaa.

KEVÄTKIRJE

Rakkaat alumnit,

tässä kirjeessä selviää kevään parhaat vinkit Olari-ikävän vähentämiseen niin netissä kuin tosi elämässäkin.

==== Tapahtumia keväällä ====

== Alumnit @ullis 1.5. kello 13 alkaen ==

Tarjolla haalarimerkkejä ja seuraa. Tavataan tornin juurella.

== Kevätpiknik, 8.6. kello 17:30 ==

Tervetuloa kaikki verkostoitumaan ja tapaamaan vanhoja tuttuja Olarin alumnien kevätpiknikille! Tavataan säävarauksella Ruduksen kukkulalla. Yhdistyksemme ei ole vielä kovin varakas, joten mennään nyyttärimeiningillä.

== Ensi syyslukukauden jatko-opintopäivä ==

Ensi syyslukukauden jatko-opintopäivä, jossa halukkaat voivat kertoa opinnoistaan nykyisille olarilaisille, on todennäköisesti torstaina 16.11.2017.

==== Alumnit netissä ====

Nettisivut: olari.fi/alumnit
Facebook-ryhmä: bit.ly/OAA-Telegram
Telegram: bit.ly/OAA-Facebook
LinkedIn:  bit.ly/OAA-LinkedIn
Jäsenien sähköpostilista: bit.ly/OAA-Liity
Hallituksen sähköpostiosoite: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

ps. Alumneihin liittymätön, mutta olarilaisia koskettava Olarin-apro on tänä vuonna 26.5., osallistumalla sinne tai vain varjoilemalla paikan päällä on perinteisesti törmännyt moniin kanssa olarilaisiin. Lisätiedot: https://www.facebook.com/events/1218779771568182/

HAALARIMERKIT

Ensimmäinen erä odotettuja OAA:n virallisia haalarimerkkejä on nyt saatavilla! Hinta on 2e/kpl ja saatu tuotto käytetään yhdistyksen toiminnan hyväksi. Merkin koko on 8cm x 5,2cm.

Kiinnostuksen merkin ostamiseen voi ilmaista lähettämällä viestin osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Pääkaupunkiseudulla ja Turun seudulla osto onnistuu kasvotusten; muille alueille hoidetaan myynti postin välityksellä (postikulut eivät sisälly hintaan).

Merkin suunnitellut Ivar Lönnberg.