Olarin ALUMNIT

olari.fi/alumnit

Kirjaudu

Etusivu

Etusivu

Olarin Akatemian Alumnit (OAA) on syksyllä 2014 Olarissa perustettu alumniyhdistys. Toiminnallaan se pyrkii edistämään entisten ja nykyisten opiskelijoiden välistä yhteisöllisyyttä ja syventämään opiskelijoiden suhdetta lukioon.

Yhdistyksen tarkoituksena on edesauttaa Olarin lukion entisten ja nykyisten opiskelijoiden välistä kollegiaalisuutta sekä luoda pysyvä side opiskelijoiden ja Olarin lukion välille. Lisäksi yhdistyksen tarkoituksena on tukea ja kehittää Olarin lukion toimintaa sekä edistää kriittistä ajattelua ja yhteiskunnallista aktiivisuutta. Keinoja yhdistyksen tarkoituksen toteuttamiseksi pyritään ideoimaan yhdessä yhdistyksen jäsenten sekä sen sidosryhmien kanssa.

OAA pyrkii rakentamaan yhteisöllisyyttä kaikkien olarimielisten kesken. Jäseneksi voivat liittyä entisten ja nykyisten opiskelijoiden lisäksi kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet. Jos haluat jäseneksi, täytä tietosi liittymislomakkeeseen allaolevasta linkistä.

Liity alumniyhdistykseen!

Jos sinulla ei ole Google-tunnuksia, tai et jostain muusta syystä halua liittyä lomakkeen kautta, voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..


Alumniyhdistyksestä löytyy myös Facebookista ryhmästä "Olarin Akatemian Alumnit" . Ryhmästä löytyy tietoa siitä millaista toimintaa yhdistys tarjoaa.TAPAHTUMAT

Yhdistyksen vuosikokous  perjantaina 4.3.2016 klo 18:15 Olarin lukion LUX-lukusalissa. Kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet jäsenet ovat tervetulleita. Olarin lukion 25-vuotisjuhlat perjantaina 6.11.2015 18:30.  Olarin lukio ja alumniyhdistys järjestävät koulun neljännesvuosisadan kestäneen taipaleen kunniaksi juhlat Espoon Hanasaaressa. Juhlakutsu koskee kaikkia täysi-ikäisiä Olarin koulun ja lukion entisiä opiskelijoita, jotka eivät ole enää toisen asteen opiskelijoita. 

Ilmoittautuminen päättynyt perjantaina 23.10. Ilmoittautumisohjeet löytyvät virallisesta juhlakutsusta. Illan hinta on 50e, joka sisältää buffet-ruokailun. Tilaa on 180 juhlijalle, joten kannattaa toimia ripeästi. 

Ohjelman Hanasaaressa loppuessa klo 22:00 siirrytään virallisille jatkoille Olariin Davistoon (K18). Jos juhliin ilmoittautuminen meni ohi tai et muuten sinne päässyt, olet silti erittäin tervetullut  mukaan jatkoille!

Viimeisimmät päivitykset löydät Facebookista 25-vuotisjuhlien ja juhlien jatkojen sivuilta. 

   HAALARIMERKIT

Ensimmäinen erä odotettuja OAA:n virallisia haalarimerkkejä on nyt saatavilla! Hinta on 2e/kpl ja saatu tuotto käytetään yhdistyksen toiminnan hyväksi. Merkin koko on 8cm x 5,2cm.

Kiinnostuksen merkin ostamiseen voi ilmaista lähettämällä viestin osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Pääkaupunkiseudulla ja Turun seudulla osto onnistuu kasvotusten; muille alueille hoidetaan myynti postin välityksellä (postikulut eivät sisälly hintaan).

Merkin suunnitellut Ivar Lönnberg.