Uutiset

Psykologian opiskelijat Heurekassa

Olarin lukion psykologian opiskelijat saivat hienon tilaisuuden testata Tiedekeskus Heurekan opiskelijatyöpajoja tiistaina 14.2. ”Optiset illusiot” työpaja oli siitäkin hieno kokemus, että se oli viime vuoden Olarin psykologian opiskelijoiden ideoima työpaja! ”Optiset illusiot” – työpajassa tutustuimme havaitsemisen psykologiaan, näköaistiin, havaintovirheisiin ja optisiin illuusioihin eismerkkien avulla. Silmän rakenne tuli hienosti tutuksi lampaiden silmiä operoidessa! ”Tuntevat aivot” työpajassa Jatka lukemista Psykologian opiskelijat Heurekassa

Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen Olarissa

Olarissa kävi 8.2. korkean tason vieras Suomen Pankista. Pääjohtaja Erkki Liikanen vastaili tunnin ajan opiskelijoiden kiperiin kysymyksiin Suomen talouden näkymistä sekä EKP:n rahapolitiikasta. Opiskelijat osallistuivat keskusteluun kertomalla nettikyselyssä oman näkökulmansa euron hyödyistä ja odotuksista Suomen talouden tulevaisuuteen. (lisää…)

Tärkeä tiedote Olarin matematiikka- ja luonnontiedelukion hakijoille

Opinpolku-hakujärjestelmässä ei ole tänä vuonna mahdollisuutta vastata pääainekyselyyn, eli pääainetta ei ole mahdollista antaa Olarin lukiolle tiedoksi etukäteen. Pääaine (bi, fy, ke, ma) kysytään pääsykoepäivänä nimenhuudossa.

Pääaine kannattaa kuitenkin miettiä tarkoin jo hakuvaiheessa, jotta kokeeseen tulee valmistauduttua huolella.

Tarkempia tietoja hausta: Tietoa pääsykokeesta 2017 .