Huoltajille / Vanhempainyhdistys

Olarin lukion vanhempainyhdistys ry eli tuttavallisemmin OLVY.

Ajankohtaista
Tervetuloa kaikki vanhemmat torstaina 17.10.2018 keskustelemaan Olarin lukion ja Pohjois-Tapiolan lukion yhdistymiseen liittyvistä asioista. Mitkä ovat niitä tärkeitä hyviä asioita jotka toivotaan siirtyvän myös uuden lukion toimintakulttuuriin? Kysele nuoreltasi ja tuo omat käsityksesi yhteiseen keskusteluun. Jos et pääse paikalle voi yhdistyksen sähköpostiin (olvyry@gmail.com) lähettää myöhemminkin ajatuksia aiheeseen liittyen. Järjestämme myöhemmin keväällä yhteisen keskustelutilaisuuden Pohjois-Tapiolan lukion huoltajien kanssa parhaiden yhteisten käytäntöjen luomiseksi.
Yhdistys olemme me vanhemmat.
Tervetuloa kaikki mukaan toimintaan osallistumalla ideointiin ja työskentelyyn hallituksen kanssa ja tukemaan taloudellisesti toimintaa maksamalla jäsenmaksun.
Yhdistyksen tarkoituksena toimia linkkinä kodin ja koulun välillä
– edistämällä vanhempien ja koulun välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä
– tukemalla koteja ja koulua terveellisen ja turvallisen oppimis- ja kasvuympäristön luomiseksi nuorille sekä edistää heidän hyvinvointiaan
– tuomalla esille vanhempien näkemyksiä koulua, opetusta ja kasvatusta koskevissa kysymyksssä
– toimimalla vanhemmille yhteistyön, vertaistuen ja vaikuttamisen foorumina
Yhdistyksen perustamiskokouksessa valittiin hallitus:
Tuula Vinko  puheenjohtaja
Maarika Matthiszen  varapuheenjohtaja
Hanna Sinisaari sihteeri
Olli Halme taloudenhoitaja
Hanna Pikkarainen  jäsen
Päivi Pirhonen  jäsen
Kaisa Tikka lukion edustaja
Kati Howard lukion edustaja
Meihin saat yhteyden sähköpostilla olvyry@gmail.com. Viestimme toistaiseksi Wilman kautta ja tänne sivuille tulee tietoa ajankohtaisista asioista.
Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€ / lukuvuosi / perhekunta.
Nuorella yhdistyksellämme ei vielä ole pankkitiliä jonne jäsenmaksun voi maksaa mutta maksuohje tulee varmasti piakkoin jakoon. Vanhan Olarin koulun ja lukion yhteisen  vanhempainyhdistyksen jalanjälkiä seuraten myös lukion vanhempainyhdistyksen jäsenmaksuilla tullaan mahdollistamaan vanhempainyhdistyksen tsempparistipendin myöntäminen opettajakunnan valitsemalle ylioppilaalle sekä ainakin penkkareiden ja vanhojen tanssien taloudellinen tukeminen.